Cambridgekurens shaker.Att blanda till sin Cambridge när man är på resande fot eller när det inte finns tillgång till ström så att man kan använda sin handmixer, kan ibland ställa till problem, men här är lösningen.Detta är ett ovärderlig hjälpmedel när du ska skaka till dina KALLA mjölkdrinkar. Ta med en termos med kallt vatten och du kan snabbt fixa till din lunch.Denna shaker har ett galler i sin lösa runda "rondell" i motsats till andra shaker som endast har vingar på sin "rondell". Resultatet blir att det är lättare att slå sönder eventuella geléaktiga klumpar med pulver kvar i mitten, som man annars kan riskera. Tänk på att oavsett vilken vätska man använder i shakern, så kan man inte skaka varma vätskor i den. Orsaken är att p g a värmen så skapas det ett övertryck och vätskan expanderar - locket far av och du får allt i köks-/busstaket eller över dina arbetskamrater i fikarummet (mina kunders anm trots varning).TIPS! Blanda först till din Cambridge med kallt vatten och skaka, fyll sedan på med resterande vattenmängd av varmt vatten och RÖR sedan om med en sked/gaffel, skaka inte. Hinder är till för att övervinnas. OBS, shaker som levereras är neutrala, utan Cambridgekurens logga.