Handdukar

Handdukar från Ekelund Väveri online.

Här hittar du handdukar i många olika motiv som passar både att köpa till sig själv eller som present. Kökshanddukarna med sverigemotiv är mycket omtyckta att ge bort som souvenir eller att kanske unna sig själv en ny handduk med ett klassiskt motiv som tex en dalahäst eller en älg.
Julhanddukar/ Påskhanddukar är mycket omtyckta att köpa och ge bort som julklapp/påskpresent.Handdukarna med julmotiv köps även som företagspresent och ges bort till anställda.
Finns otroligt många fler motiv att välja bland som tex olika vackra blommotiv i olika färger och nyanser, djurmotiv med allt från hästar och kor till pingviner och flamingos. Eller varför inte köpa de populära handdukarna med katt eller hundmotiv på.

Lägg din order här online på handdukarna eller kom in i butiken här på Fredsgatan 13 i Örebro och välj ur vårt stora sortiment av många olika motiv av de populära handdukarna från Ekelunds.

Här nedan ser du samtliga handdukar i vårt sortiment.

Sortering:
1 2 ... 8 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Minsta ordervärde för att handla är 200 kr. Glöm inte att kika igenom hela webbutiken. Kanske komplettera med ett grattiskort, något sybehör, en souvenir, eller något för hemmet?